De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Stage

Bekijk alle vacatures

Op een sportieve manier jezelf willen ontwikkelen? Dan ben jij misschien de stagiair(e) die wij zoeken!

Wil jij stage lopen bij Fit For Free? Dat kan! Gedurende het hele jaar zoeken wij stagiaires. Op verschillende clubs zijn er mogelijkheden en ook op het servicekantoor in Leiderdorp zoeken wij met regelmaat stagiaires.

Wat vertel je op een verjaardag?

Tegen je vrienden en familie vertellen dat je stage loopt bij Fit For Free! Hoe gaaf is dat? Als stagiair(e) tel je écht mee en doe je bij ons mee in het bedrijfsproces. We horen graag van je welke ideeën je hebt, hoe je tegen verschillende zaken aankijkt en wat er in jouw ogen verbeterd kan worden. Als stagiair(e) bij Fit For Free sta je ook wel eens achter het kopieerapparaat, maar zien we je vooral als medewerker van de toekomst. Je staat onze leden te woord achter de balie of in de fitness en helpt ze graag bij het creëren van een gezonde levensstijl.

We zijn ook nog eens een SBB erkend leerbedrijf, wat betekent dat je voor veel opleidingen bij Fit For Free stage mag lopen. Bij Fit For Free geven we je graag de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien!

Wat vinden we belangrijk?

We verwachten dat je enthousiast en flexibel bent. Welke opleiding je ook doet, het is belangrijk dat je goede sociale en communicatieve vaardigheden hebt. Als stagiair(e) binnen Fit For Free maak je graag een social talk met onze leden en geef je ze een welkom gevoel. Wij geloven erin dat jij als stagiair(e) ook het verschil kan maken.

Wat bieden we jou?

Naast een toffe stageplek bieden we je ook nog het volgende:

  • een stageplek bij een jonge, enthousiaste en sportieve organisatie;
  • een open bedrijfscultuur waar iedereen gelijk is;
  • een stagevergoeding (geldt alleen voor de opleidingen: MBO Sport & Bewegen variaties niveau 3 en 4, CIOS, AALO);
  • kansen om jezelf te ontwikkelen.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan en ontvang Fit For Free Job alerts.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoek?