Service kantoor 1

De schakel tussen leden, collega's en clubs

Service kantoor

Bekijk alle vacatures

We hebben regelmatig spannende vacatures openstaan voor ons Servicekantoor in Amsterdam. Hier zijn we dagelijks bezig om de collega’s op de clubs te helpen meer te betekenen voor onze leden. Iedereen doet dat vanuit zijn eigen expertise. De afdelingen op het Servicekantoor zijn Finance met Business & Financial Control, Customer Care, Housing, Marketing en Human Resources.

Werken bij Fit For Free is werken bij een leuke, dynamische en sportieve organisatie! Je werkt in een enthousiast team van collega’s waarmee je er samen voor zorgt dat dagelijks alle Fit For Free clubs en leden naar volle tevredenheid worden geholpen.

Betrouwbaar, Energiek, Sociaal, Toegankelijk en zeker voor het servicekantoor ook Oplossingsgericht! Het zit in ons DNA.

We zoeken jou

Ten eerste ben je een sociaal type. Je staat open voor anderen, luistert naar hen en bent uitnodigend. Mensen stappen snel op je af. Je doet wat je zegt. Beloften en afspraken kom je na. In je werk heb je een actieve houding, Je neemt initiatieven waar je dat nodig vindt en die glimlach past helemaal bij jou. Je bent betrokken bij andere collega’s op het Servicekantoor en op de clubs. Samen met hen wil je het beste voor onze leden. Daar gaan we met z’n allen voor, verrichten wonderen en stralen dat iedere dag weer uit.

Doorgroeien

Vastroesten zal je bij Fit For Free niet gebeuren. Je krijgt bij ons alle ruimte om te groeien. We dagen elkaar uit om er net even een stapje bovenop te doen. Ook opleidingen zijn een belangrijk instrument om verder te komen. Met je teammanager en collega´s van afdeling HR kun je overleggen welke opleiding of training jou verder brengt.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan en ontvang Fit For Free Job alerts.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoek?