Club Cleaner 2

Als schoonmaker laat je de club stralen

Schoonmaker

Bekijk alle vacatures

Als Schoonmaker bij Fit For Free zorg je er samen met een collega voor dat de club netjes en schoon is. Een hygiënische omgeving is mega belangrijk bij Fit For Free. Sporters werken zich in het zweet maar willen niet in elkaars vocht of luchtjes zitten. Fitnessapparaten worden intensief gebruikt en niet altijd schoon achtergelaten. Dat geldt ook voor kleedruimtes, douches en toiletten, die van vroeg tot laat in gebruik zijn. Door jouw werk sporten onze leden in een smetteloze club.

Wij gaan ervoor en stralen uit dat we er zin in hebben

Bij Fit For Free is sfeer een groot ding. Het is belangrijk dat elk lid zich welkom voelt. Wie met plezier sport, bouwt eerder een sportroutine op en houdt het langer vol. Jouw werk is vaak tussen de sporters. Ga je dan wat verder dan ‘Goedemorgen’ of ‘Mag ik er even bij?’. Een leuke opmerking of kort gesprekje valt altijd goed.

Wat vinden we belangrijk?
Je hebt ervaring in het schoonmaakwerk. Je bent een echte doener en pakt je taak serieus op. Dat straalt van je af. Leden zien aan jouw inzet dat netheid en hygiëne bij Fit For Free heel belangrijk zijn. Je bent representatief en spreekt genoeg Nederlands of Engels voor een gesprekje met collega’s en leden.

Werktijden en arbeidsomvang

Onze openingstijden van onze clubs zijn heel ruim. We openen vroeg en sluiten laat. Ook in het weekend zijn we open. Bespreek je beschikbaarheid met onze recruiter of met de Club Manager van de club waar je gaat werken.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan en ontvang Fit For Free Job alerts.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoek?