Fit Instructor 2

Als Groepslesinstructeur breng je jouw energie over op anderen

Groepsles Instructeur

Bekijk alle vacatures

Jij maakt je groepslessen een feest. Je energiepeil ligt boven de 220 Volt en iedereen wordt erin meegezogen. Alle leden snappen je instructies en volgen jouw goede voorbeeld. Doet toch niet iedereen mee? Dan pas je de les qua ritme of zwaarte aan de hele groep aan. Opmerkingen vanuit de groep, tijdens of na de les, pak je serieus op.

Jouw groepsles heeft een hoog fun-gehalte

Als Groepslesinstructeur bent je ook commercieel bezig. Je behandelt sporters als klanten die je graag wilt houden. Daarom zijn je lessen goed voorbereid, afwisselend en altijd van een goede kwaliteit. Dat levert positieve ervaringen op en zorgt dat leden blijven terugkomen. Zo heb je al snel een vaste klantenkring.

Hygiëne en veiligheid

Je ziet toe op naleving van de huisregels, veiligheid, netheid en goede orde in de groepsleszaal. Na de les loop je de zaal door en laat hem netjes opgeruimd achter. Tegen overtreders van onze huisregels treed je op. Je voelt direct aan of het met een glimlach kan of met een strenge reactie.

 

 

Groepslesinstructeur Laura praat je bij

Arbeidsvoorwaarden

  • primaire arbeidsvoorwaarden
  • bonusregeling o.b.v. functioneren
  • toffe doorgroeimogelijkheden
  • deelname aan cursussen

Werktijden

Onze openingstijden van onze clubs zijn heel ruim. We openen vroeg en sluiten laat. Ook in het weekend zijn we open. Wanneer jouw groepslessen worden ingeroosterd, bepalen we samen.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan en ontvang Fit For Free Job alerts.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoek?