Club Manager 4

Als Club Manager til jij je team naar een hoger niveau

Club Manager

Bekijk alle vacatures

Als collega van Fit For Free ben je onderdeel van een club enthousiaste mensen die met veel passie hun vak uitoefenen. Zowel het helpen van onze leden om fit te worden èn te blijven als het behalen van commerciële resultaten, geeft ons iedere dag reden om naar ons werk te komen.

Bij Fit For Free werken we samen, vieren we successen en is er ruimte voor eigen inbreng. En daarbij hebben we ook nog eens aandacht voor jouw eigen ontwikkeling! Je mag bij ons bijvoorbeeld je Fitvak A halen en we kennen projecten toe, waar jij je toegevoegde waarde kan leveren en je verder kan ontwikkelen.

Als manager ben je een supermens  die inspireert, coördineert en vooral de sfeer bepaalt. Elke werkdag is anders en je hebt een hoge taakvariatie. Ledencontact staat elke dag bovenaan je To-Do-lijst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leden. Ze stappen gemakkelijk op je af met vragen en soms met een klacht. Die neem je altijd serieus en je zoekt actief naar een oplossing.

Wie open staat voor anderen, bereikt meer. Zo zitten wij in elkaar en dat verwachten we ook van jou.

Het teamgevoel bij Fit For Free is erg groot. Jij, als Clubmanager, houd je daarnaast dan ook bezig met het aansturen, coachen en beoordelen van je teamleden. Dit betekent dat je ook in staat bent om soms moeilijke beslissingen te nemen. Door jouw eigen enthousiasme voor het vak en het merk Fit For Free, til jij je team naar een hoger niveau.

Arbeidsvoorwaarden

  • een leuke baan bij een jonge, sportieve organisatie
  • een open bedrijfscultuur, waar iedereen gelijk is
  • kansen om jezelf te ontplooien
  • 25 vakantiedagen per jaar en 8% vakantiegeld
  • een premievrije pensioen regeling
  • SIM kaart

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan en ontvang Fit For Free Job alerts.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoek?