Fit Host 2

Als Baliemedewerker ben je het visitekaartje van de club

Balie Medewerker

Bekijk alle vacatures

Je maakt iedereen wegwijs binnen de club, zorgt dat elk (beginnend) lid zich welkom voelt op de club en met plezier komt sporten! Je straalt, bent gastvrij en kunt veel zaken tegelijk aan, je legt makkelijk contact en vindt niets leukers dan kwesties oplossen.

Je bent Host, alleskunner en gelukkigmaker met een gezonde leefstijl

Bij Fit For Free is gezelligheid een groot ding. Het is belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Klantvriendelijkheid zit in je genen, je stapt graag op mensen af en ze komen net zo lief naar jou met een vraag of zomaar een praatje. Omdat je best veel weet van de club, van fitness en onze abonnementen heb je altijd een steekhoudend verhaal. Je houdt goed overzicht en zorgt dat alles op de club goed werkt. Administratieve taken kunnen we gerust aan jou overlaten. Je bent accuraat in je werk en maakt er een sport van om foutloos met ons systeem om te gaan.

Werktijden en arbeidsomvang

Onze openingstijden van onze clubs zijn heel ruim. We openen vroeg en sluiten laat. Ook in het weekend zijn we open. Bespreek je beschikbaarheid met onze recruiter of met de Club Manager van de club waar je gaat werken

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan en ontvang Fit For Free Job alerts.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoek?