Allroundmedewerker Amsterdam Buikslotermeerplein

Als Allroundmedewerker haal je meer uit mensen

Allround Medewerker

Bekijk alle vacatures

Jouw energie straalt op je omgeving af. Waar jij bent, gebeurt wat. Dat zet leden aan om ook actief te worden. Als Allroundmedewerker ben je vooral ‘motivator’. Jij stimuleert onze leden een sportroutine op te bouwen en helpt ze naar hun doel. Je kent de fitnessapparatuur en weet hoe die optimaal voor een lid werkt. Met dat in het achterhoofd coach je leden tijdens het sporten en maak je trainingsschema’s op maat. Net zo hard werk je mee aan een fijne sfeer. Leden komen graag terug bij Fit For Free en bij jou!

Als Allroundmedewerker haal je meer uit mensen. Je verzorgt introductielessen en geeft pittige workouts. Je daagt leden uit voor het buikspierkwartier en laat hen voelen waarvoor het was. Dat geldt ook voor small group trainingen zoals de circuit training of de Move It les van FunXtion.

Hygiëne en veiligheid
Van nature ben je een opgeruimd type. Bij een volle prullenbak, rommel in de zaal of een apparaat dat niet schoon is achtergelaten kom je vanzelf in actie. Dat geldt ook voor een leeg koffieapparaat of Yanga reservoir. Voor kleine reparatie aan fitnessapparatuur draai je je hand niet om. Tegen overtreders van onze huisregels treed je op. Je voelt direct aan of het met een glimlach kan of met een strenge reactie.

Wie open staat voor anderen, bereikt meer. Zo zitten wij elkaar en dat verwachten we ook van jou.

Wat vinden we belangrijk?
Je hebt een passie voor fitness, je gezonde leefstijl wil je graag doorgeven aan onze leden. Het triggert je om samen met hen een sportief doel te halen. Als dat bereikt is stel je weer een nieuwe uitdaging. Zo bouw je mee aan de sportroutine van leden.
Je legt makkelijk contact. Leden stappen snel op je af met een vraag of een praatje. Met je humor breek je het ijs en je hebt altijd wel een verhaal voor nieuwkomers. Dat schept al gauw een band.

Werktijden en arbeidsomvang:
Onze openingstijden van onze clubs zijn heel ruim. We openen vroeg en sluiten laat. Ook in het weekend zijn we open. Bespreek je beschikbaarheid met de Clubmanager van de club waar je gaat werken.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan en ontvang Fit For Free Job alerts.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoek?