Header

Fit For Free groeit

Groei jij met ons mee?

Overzicht van de verschillende rollen:

Club Manager

Onder jouw leiding worden (sportieve) doelen behaald, draait het team soepel en zijn leden tevreden. Jouw sales ervaring en analytisch inzicht zorgen ervoor dat je kansen ziet en benut, om zo het maximale uit jouw club te halen.

Lees meer

Fitness Instructeur

Jij helpt sporters hun doel te halen. Goede begeleiding en strakke trainingsschema’s zijn de basis. Je enthousiasme doet de rest.

Lees meer

Groepsles Instructeur

Als een magneet trek je leden jouw groepslessen in. Je bereidt elke les goed voor en Iedereen wordt in jouw energie meegezogen. De zaal is altijd weer vol.

Lees meer

Personal Trainer

Ben jij inspirator en weet jij als beste hoe je mensen naar hun doel kunt begeleiden dan pas jij perfect bij Personal Coach. Je kan als zelfstandig ondernemer het beste uit jezelf en de leden halen en je eigen business neerzetten binnen een club van Fit For Free. Wees zichtbaar binnen de club als de expert. Indien je het nog spannend vindt helpt Personal Coach jouw op weg.

Lees meer

Schoonmaker

Als jij klaar bent is elke ruimte, trainingszone en dumbbell smetteloos. Leden hebben recht op een schone club en dat kunnen we aan jou overlaten.

Lees meer

Service kantoor

Het verschil wordt niet alleen op de clubs gemaakt. Juist vanuit onze office-omgeving zorgen we dat iedereen die extra stap zet.

Lees meer

Stage

Als stagiair(e) tel je écht mee en doe je bij ons mee in het bedrijfsproces!

Lees meer

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures?

Meld je aan en ontvang Fit For Free Job alerts.

Is deze vacature toch niet helemaal wat je zoek?